Antall besøkende

2599277

Ny installasjon på nyåret: flaggermuskasse

Helt feil konstruert i henhold til zoologi-ekspertisen, men ganske høy sjarmfaktor. Nå kan 2019-myggen på Kuretoppen grue seg!

Ambisiøs tulipanspire på første nyttårsdag

Se på bruksanvisningen og voks i vei!

Lovende soloppgang 1.juledag

God jul! Snart ny hagesesong!

Første adventshelg 2018

En rose på hell og en i knopp: liv i drivhuset flrste adventshelg 2018.

Lewisia fornøyd med høsten

Min selvsådde lewisia har endelig fått trivselstemperatur i solveggen og skinner fornøyd. Det samme kan man ikke si om naboplanten hosta. Den flater ut i kuldegradene og svinner operadramatisk hen.

Steintrapp sammenrasket på 1/2 time

Handy har jeg aldri vært. Men entusiastisk og handlekraftig, det vil jeg insistere på at jeg kan kalles. Med 1/2 times umenneskelig innsats heiv jeg opp denne steintrappa utenfor drivhuset. Der og da var jeg svett og glitrende fornøyd. Ved nærmere ettersyn og påfølgende latterkrampe har jeg begynt å google ‘trapp’ og ‘ferdiglaget’. Så enkelt skal det visst ikke være. Det kommer an på nøyde, vinkel på bakken trappa skal bestige, bredde på området….osv osv. Så det må visst en grad av egninnsats til uansett hvordan man vrir på dette.
Hvem har hørt om ‘trappeformel’? Trappevange? Opptrinn har jeg hørt om, men inntrinn? Hvordan var dette med rettvinklet trekant igjen?
Det skal ikke være lett…

Overivrig hobbygartner møblerer drivhuset før vinduene er på plass

Beste solskinnssommer ever!

Jeg har blogget lite i det siste. Det er fordi hagen og været og ferien har krevet min fulle oppmerksomhet. Aldeles nydelig sommervær. I tre samfulle.måneder. Jeg er målløs. Og litt bekymret, det er for tørt for skogen og åkrene og mye annet.

Men her er noen bilder fra hagen, der vi har unngått vanningsrestriksjoner så langt.

 

Leopardsnegle på vakt

En ettermiddag med regn, og sneglene tyter ut fra alle gjemmer. Bra da at man har en alliert parat til å hadde i seg brunsnegler hbis de skulle få lyst på krylkeplanter. Håpet er da at leopardsneglen ikke blir sulten på plantene selv.