Antall besøkende

2602950

Første adventshelg 2018

En rose på hell og en i knopp: liv i drivhuset flrste adventshelg 2018.

Gabriel Ash-drivhuset mitt ferdig!

Lykkeli-kyyyyyyy!!!!

Continue reading Gabriel Ash-drivhuset mitt ferdig!

Soloppgang på soloppgang mens vi venter på drivhus-del

Det nye drivhuset er nesten ferdig. Men fordi det fortsatt er forsinkelser på en dings til taket som skal komme fra England, er fortsatt vinduene ikke på plass. Et drivhus uten glass er som.. ja, det er liten vits i. Dagene går, jeg venter og venter. Et plaster på såret er likevel at soloppgangene er ufattelig flotte. Som man ser.


Mens vi venter på drivhusvinduene…

Vi venter fortsatt på noen drivhusdeler fra England før vinduene kan settes inn. Ventetiden er nesten ulidelig. Her har jeg i ren gjeraløyse plantet noen barlind som var på salg i forkant av det hele.


Tulipanløker plantet i krukker, skal overvintre i ny-drivhuset

Høstens stor-satsning på Kuretoppen: nytt drivhus

Jeg elsker drivhuset mitt. Men mye vil ha mer. Etter fem års plantelykke i Juliana-drivhuset har jeg tatt et kjempeløft og er i ferd med å sette opp et nytt og større Gabriel Ash-drivhus fra Solfang! Enn så lenge venter vi på noen deler fra England, så glass og hyller er ikke på plass enda. Rasjonelt sett er det jo heller ingen annen hast enn at jeg selv bare har lyst til å storme inn der og dille og pynte og gjøre det klart. Så igjen, rasjonelt sett holder  det at det er ferdig før vinteren slik at jeg kan begynne å bruke det for sesongen 2019. Jeg er ulidelig utålmodig og storgleder meg til det er helt ferdig – ser det ikke fint ut?

Drivhuset ommøblert og testet

Ikke før hadde jeg plantet ut masse frøspirede sommerblomster og satt inn litt gartnermøbler, så var drivhuset okkupert. Denne gang av en kjapp og ikke lite frekk gartnermedhjelper som satte pris på solvarmet og vindstille middagslursted.

Drivhuslykke

Første blomstring i drivhuset 2018: tagetes

Tagetes

Gresskarplante i fin vekst i kjølig drivhusmiljø

Sitrontreet satt ut i drivhuset midt under blomstring, og det går helt fint!

Nicotinia, blodbeger og klokkeranke fryder seg over våren

 

Plussgrader og drivhuset fylt til randen