Antall besøkende

2625629

Steinlagt inngangparti – by night

Nattlig titt på Kuretoppens julegave til seg selv

Kuretoppens julegave til seg selv: steinlagt inngangsparti

Nødvendig høstsyssel: rensing av takrenner

Mens jeg kaver omkring i happy amatørskap med botanikk og zoologi her på Kuretoppen, holder Paco et kvasst blikk på bygninger og tekninsk utstyr. Forleden fant jeg ham stående nærmest på hodet ned i ei takrenne der han studerte hvordan vannet fra hageslangen sprutet ut over alt unntatt fra enden av takrenna der det skulle komme ut. Fem minutter senere hadde han klart å få opp blokkeringen, og renna befridd for 1/2 meter med råtne barnåler. Flink huseier!
P1100398

Vi er drevet av pur solenergi: Utendørs husvask før frokost

husvask

Kultur vs natur: barkbelagt sti lager vei gjennom villnisset

P1000080P1000079P1000078P1000047

‘Er ikke denne steinen i muren litt løs?’ sa hun og pirket på den…

Liten stein kan velte stor mur. Denne steinmuren har stått her i årevis, men i løpet av vinteren hadde den begynt å bule ut og flytte truende på seg. Jeg skulle bare sjekke, liksom, bare pirke litt for å se om det holdt. Det gjorde det altså ikke.
mur

The feier on the roof

Utendørs husvask

Takrennene renset

Stilstudie av et iherdig medlem av Huseiernes landsforbund i aksjon.

Innevær med någo attåt

Været idag har vært til å gråte av. Men som de barskinger vi er gjør vi jo ikke det. Ihvertfall ikke hele tiden. I stedet har vi brukt dagen til å lære å fuge fliser (takk nok en gang til pappa og mamma!), og så har vi mesket oss med sesongens første fårikålmåltid – høstens kanskje mest forsonende trekk.