Antall besøkende

2625629

Flere spor i snøen…

Det var mange spor i snøen i hagen i morges. Her har jeg knipset ett nede ved mitt vintersovende japanske vannspeil. Dette er så vidt jeg kan skjønne et musespor, og som man ser tyder det på at rodenten på sin vei gjennom hageinstallasjonen min har sett sitt snitt til å ta en power-nap innunder en veltet krukke. Fordyper man seg imidlertid litt mer omkring narrativen her, så er det, sett i sammenheng med forrige bloggpost , kanskje ikke helt borti natta å forestille seg følgende alternative handlingsforløp:

Scene: tidlig morgen, under foringsautomaten for meiser. Skogmusa Roger sitter i meditativ ro og spiser solsikkefrø som har havnet på bakken av skjødesløse kjøttmeiser med upolerte bordmanerer. Inn fra høyre: Katten Benny på jakt-trening. Umiddelbart, brått ut til venstre og i ly av nærmeste blomsterkrukke: exit Roger.

Kuretoppen Reality-TV med happy ending.

IMG_4426

Simba spurvejeger på post

Simba er nabolagets stolte og kloke hunkatt, som holder hodet kaldt der mer useriøse eksistenser som tidligere omtalte Benny og Pus lar seg rive med.

Her er Simba knipset to sekunder før hun foretar et overrsakelsesangrep fra stille høyde mot en mus som intetanende bedriver solsikkefrøsanking til jul under snøen ved foringsautomaten.

Spurvene var imidlertid ikke å se. En garfieldrød og stripete pels er ikke vellykket kamuflasje om vinteren.

P.S. Det gikk bra med musa også. Heisann og hoppsan og fallerallera, hørte vi det musenynnet fra under gulvet i verktøyskjulet.