Antall besøkende

2625629

Hagen sett fra samme vinkel fra vår til høst

Hage, altså! Hage! April – juni – oktober. Mirakler i bøtter og spann. Heldige hobbygartner!
img_5569

img_6348
img_8585

Frodig eksplosjon: Hagen på Kuretoppen nå og for tre måneder siden

Sjekk østsiden av hagen den 14.juni og for tre måneder siden, den 12.mars. Total makeover!
Hvis det gør ont nar knoppar brister, da har hagen min hatt en røff vår.

IMG_6208

IMG_4589

Før, under og etter plommetrebeskjæring

Hverken beskjæring eller prikling er blant mine favoritt-aktiviteter. Det er noe kontraintuitivt og brutalt med å kappe bort som noe er i fin vekst. Men erfaring viser at det må til, så idag måtte plommetreet til pers. Betrakter man denne før-under-etter-bildemontasjen kan man atter en gang bli i tvil om dette er rett medisin. Jeg vil ihvertfall si at jeg ikke er overbevist om at pleommetreets allmenntilstand er forbedret på bilde 3. Det ligger tynt an med årets plommemarmelade.
IMG_4492IMG_4494IMG_4495

Pelargonier i kraftfull vekst

Bildene til venstre og til høyre er tatt med en ukes mellomrom. Det vokser og gror inne, i overlegen forakt for kuldegradene på utsiden.
IMG_4404IMG_4434
IMG_4406
IMG_4436

Lewisia trives i bergsprekken

Denne overskriften er ble skrevet for en stund siden. Dessverre ble den raskt utdatert. Rett overskrift ska nå være:  Lewisia TRIVDES i bergsprekken.  Uka etter at dette bildet ble tatt og posten publisert oppdaget jeg at de forb… rådyra hadde vært der og spist opp den ene planten nesten helt til rota, mens de to andre var nappa ut og lå strødd ved foten av steinen de hadde stått inne i. Nå er spørsmålet: leser våre lokale rådyr hageblogger? Mer spesifikt: leser de Hagen på Kuretoppen nærmest som en meny? Slik at de kan planlegge neste tapas-ekspedisjon? Makan. Bambi: hvis du leser dette: Hold mulen unna lewisia-plantene mine! Skogen er full av mat, HOLD DEG DER!
Lewisia FØR rådyrets herjinger:
IMG_1577

Lewisia ETTER rådyrets herjinger (og etter at jeg har dytta de to utnappa plantene tilbake der de sto før hersens Bambi begynte å husere med dem):
P1030873

Hagen knipset med 5 måneders mellomrom

Sesongsammenligning