Antall besøkende

2625629

Mye ufikst i ampler

Nå er det tid for mange halv-og helkatastrofale scener på ampelfronten på Kuretoppen. Som gartner er det godt man har humor. Og om jeg skulle komme på at det er stygt å le av andre tar jeg meg en titt i speilet.

Mer og mindre vellykket ampel

Ampel uten forbehold

Jeg ble kuppet av noen i nærmeste slekt (det er av sine egne man skal ha det) til å kjøpe en drøss med ampler jeg ikke hadde lyst på og som kostet skjorta. Men så kom de i hus og viste seg å være av flott kvalitet og riktig fine. En av disse har åpenbart slått seg til ro her på Kuretoppen og blomstrer av hjertens lyst.

Ampeloverskudd

Av grunner jeg ikke skal gå inn på her (hei, bror!)har vi nå ampler overalt her på Kuretoppen. De var overraskende fine omstendighetene tatt i betraktning (hei, bror!). Her ser du noen av dem.

Grom ampelplante: Femtunge

Petunia

Var på Dyhre gartneri idag og kjøpte seks pelargonier til innendørs bruk. Samtidig kjøpre jeg to petunia til å ha i ampel, samt et par fine rosa margueritter til krukker på terrassen.

Enda en fresh og utholdende ampel

Jeg har nettopp oppdaget hva den rød-rosa planten i denne ampelen heter. Den var kåret til  ‘Årets staude 2003’  av staudegruppa av Norges Gartnerforbund.

Navn: Diascia Anastrepta ‘Sani’

Lenke:Diascia Anastrepta ‘Sani’

Den hvite er imidlertid fortsatt UFO

Ampel som har holdt ut i mye sol hele sommeren

Ukjent navn i ampel