Antall besøkende

2620288

Lewisia med snuppereller

lewisia ute

Den tapre og hardt rådyrutsatte ute-lewisiaen min burde holde en lav profil slik at det forbaskede hjortedyret som forpester floraen her på Kuretoppen overser den og unnlater å jafse den i  seg, slik det beklageligvis har for vane.

Men, som flere av oss vet;  det er ikke lett å unngå å være pen når det er det man er. Så her ser man den eneste lille blomsten lewisiaen pga naboforholdene har sjanse til å komme med i år. Jeg gikk tett på og oppdaget disse nydelige dråpeaktige kantbåndene. Jeg vet ikke helt hva snuppereller er, men det må ligne på dette.

Legg igjen en kommentar

Du kan bruke disse HTML-elementene

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>