Antall besøkende

2620237

Overivrig cosmos dominerer i terrassebedet

Det var jo ikke meningen av disse cosmos-plantene, som jeg sådde fra frø i vår og var så spede og små i forsommer, skulle totalt overta og dekke over alt som ellers står i terrassebedet. Blomstringen kom også sent i gang, de vokste og vokste og vokste før det endelig kom noen få blomster helt øverst i et digert buskas. Bak dem protesterer og mistrives georginer, erteplanter og klematis, klint som de er inn mot drivhusveggen i tusmørket. Tror det må være noe jeg har oversett i plantepleien av denne cosmostypen – skal de toppes og beskjæres kontinuerlig, kanskje? Neste år blir det omarrangering av rekkefølgen i dette bedet, det er sikkert.
drivhus3

Legg igjen en kommentar

Du kan bruke disse HTML-elementene

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>