Antall besøkende

2620237

Drivhuset nesten nedgrodd

Helt siden tidlig i juli har jeg egentlig kapituler mht å holde styring på alt som gror i hagen. Det klarer seg selv, alt sammen, og gror så det griner så lenge det regner innimellom. Og det har det utvilsomt gjort denne sommeren. Etter høststormen ‘Petra’s herjinger siste uke var jeg idag ute og tok et overblikk over skadene. De var minimale, men jeg oppdaget at min mangel på intervensjon gjennom vekstsesongen har gitt seg utslag i overgrodde tilstander flere steder. Ikke minst var det overdådig vegetasjon omkring det tapre drivhuset. Det har forøvrig ikke noe å klage på, ettersom det ikke har noe annet fornuftig å bidra med nå enn å huse et knøttlite oliventre og en fluktstol.
IMG_3595[1] IMG_3610[1]

Legg igjen en kommentar

Du kan bruke disse HTML-elementene

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>