Antall besøkende

2616991

Chili til tørk

For hver dag nå blir stadig flere av chili-fruktene modne og klar til høsting. Jeg har så langt valgt å henge dem  til tørk på kjøkkenet. Veldig dekorativt, men tar gjerne imot råd og tips om andre måter å oppbevare dem på!

4 kommentarer tilChili til tørk

  • Anne-Lise

    Jeg putter dem i fryseren, bare å ta opp og skjære av det man trenger , og putte resten ned igjen. Det går bra å skjære i dem selv om de er frosne. Funker fint, holder seg lenge.

  • Trine

    Deler du dem og tar ut frøhust før du fryser dem, eller lar du dm gå som de er?

  • Anne-Lise

    Her går de hele rett i fryseren. Fjerner de fleste frøene før bruk, de er lette å skrape av når de er frosne. Så bare hakker vi dem opp før de går i gryta, lettere å hakke når de litt frosne også 🙂

  • trinewa

    Kjempefint! Da hiver jeg dem i frysern, jeg – mindre støv der, og så vil de sikkert se litt friskere ut enn når de tørker helt inn. Takk!

Legg igjen en kommentar

Du kan bruke disse HTML-elementene

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>