Antall besøkende

2625244

Stålormen Gøril har våknet av tornerosesøvnen

I to tidligere sesonger har jeg måttet akseptere å dele drivhustilværelsen med en stålorm. Den godeste Gøril ble påtruffet idag 2 meter fra drivhusveggen, og mye tyder dermed på at det blir en repetisjon av dette småekle samboerskapet sommeren 2016 også. IMG_5338

2 kommentarer tilStålormen Gøril har våknet av tornerosesøvnen

  • Hm, jeg holdt på å starte kommentaren med «Herlig!», men så tenkte jeg meg om. Det er sikkert fascinerende nok, men kanskje det kunne vært like greit uten et sånn naboskap. Håper at Gøril har nådd bestemoralder og ikke lenger yngler…

  • Åhhh, tror jeg hadde besvimt om noe sånt plutselig dukket opp i min hage……Selv om den er harmløs, er den skikkelig ekkel!

Legg igjen en kommentar

Du kan bruke disse HTML-elementene

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>