Antall besøkende

2618622

Frodig hage etter regn

Det beste er naturligvis sol og vindstille og deilig sommervær. Men, selv en godværsentusiast som meg må innrømme at det av og til er bra med regn, ihvertfall for alt grønt som gror. Så, selv om det har regnet som om vi var i et akvarium et døgn nå, og vi tobeinte som har klær og frisyrer å ta hensyn til må trekke innendørs, så har jeg faktisk evnen til å se at dette var bra for det meste. Frodigheten har slått skikkelig ut i løpet av natten, som man ser av bildene nedenfor. Gildt!

Det er meldt mer regn i begynnelsen av uka, så da slår jeg som en god hobbygartner til og gjødsler litt så det blir enda mer sunnhet i hver dråpe.

IMG_5820 IMG_5819

Legg igjen en kommentar

Du kan bruke disse HTML-elementene

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>