Antall besøkende

2625608

Fortsatt litt pasjon igjen i pasjonsblomsten

Det var først gang i år at jeg har hatt pasjonsblomst som krukke-klatreplante i vestveggen. Med frodig bladverk, ivrig klarting og flotte blomster frister dette absolutt til gjentakelse neste sesong.

Siste: Det lønner seg å hagesurfe litt hist og pist innimellom. Nå leste jeg meg fram til at det skal være mulig å overvintre pasjonsblomst. Rett og slett klippe den ned til ca 30 cm, gjerne plante den over i en mindre potte og sette den kjølig til det blir bedre tider utendørs. Det skal jeg jaggumeg forsøke meg på, jeg også. Hittil er det kun georginer jeg har klart å vekke på nytt, men litt om litt skal jeg vel lære å torneroselagre andre sorter også.
img_8591

Legg igjen en kommentar

Du kan bruke disse HTML-elementene

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>