Antall besøkende

2613225

Fuglen(e) har fløyet

I mange uker har blåmeisparet stresset inn og ut med mat av den bittelille, dårlige, tullete jålefuglekassen vi kjøpte på Jula før vi visste hva som kreves av en god fuglekasse. Vi tenkte st kommer det kuldegrader her, så går det åt skogen med årets blåmeisavling her i gården. Og vi tenkte at dette blir bare kav når de oppdager at de har valgt seg nettopp den kassen som sto midt i hobbygartnerens mest trafikkerte sti og i den hustrige nordveggen.

Men blåmeisen er en kul type. Uforstyrret av miljøbetingelser langt under pari har de altså også i år klart å fore fram ungene til flyvedyktige og gangs blåmeisbarn. Her ser man hvilket utrolig fjærmykt leie de har beredt for yndlingene sine. Nå skal vi oppgradere kassen til luksusstandard og håper på godt naboskap også neste sesong.

Legg igjen en kommentar

Du kan bruke disse HTML-elementene

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>