Antall besøkende

2625618

Plommetrebedet oppgradert med torvblokker rundt kantene

Torvblokker er kule kantmarkeringer, det har jeg sett på bilder mange steder. Men hvor får man tak i slike i Østfold!?!? Jeg har ringt og googlet og jobba på, og de eneste som hadde nok av slike var Foss Hageland i Røyken. Så man må ta en svipptur til Buskerud for å få tak i godsakene. De kommer i blokker på 45x45x20 hm, og skal deles på langs så det blir to av hver blokk. Sages med stikksag og nagles til hverandre og til bakken med lange trepinner. Lette å løfte, overkommelig å sage over og i det heletatt greit materiale å jobbe med. Det mangler endel finish enda, som man kan se, men nå har vi tatt en pause i skyggen formedels et anfall av rålekkert sommervær!

Legg igjen en kommentar

Du kan bruke disse HTML-elementene

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>