Antall besøkende

2591877

Siste feriedag – vemodig rusletur i hagen

Vel vel. Da er sommeren 2017 over for denne gang. Jeg har endel å utsette på den rent værmessig, mem for husfredens skyld lar jeg det ligge. Bli heller med meg på en litt vemodig bilderusletur på Kuretoppen før arbeidshverdagen tar overhånd.

 

1 comment to Siste feriedag – vemodig rusletur i hagen

  • Oj oj, skal si det er frodig hos deg! Rene jungelen, og så mye vakkert, sukk! Ferien er over her også, men jeg gleder meg igrunnen til å ta fatt på hverdagene igjen. Livmålet er seget litt ut, og det er ikke bra. Har nok hatt det litt for godt i sommer…..Takk for titten 🙂

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>