Antall besøkende

2625620

1.mai-regn gjør godt for nygjødslet hage

Forleden var jeg rundt og strødde fin hønsegjødsel på busker og plen i hagen. Så kom regnet, og på arbeidets dag kunne hobbygartneren således sitte kistefornøyd innendørs og titte ut på alt utendørs som spirer og gror.


En som trolig har fått seg et skikkelig sjokk er hagelønnen. Inntil i morges sto den og overgrodde i et hjørne inne i stua. Det ble vel imperialistisk etterhvert, og det måtte det bli en ende på. Som man ser er den nå plassert ute på skyggesiden av drivhuset. Dette er en dramatisk plante, så det blir spennende å se hvilke fakter den kommer til å vise for å uttrykke at dette var en drøy sjefsbeslutning av gartneren uten noen form for forvarsel eller ankerett. Og det på selveste solidaritetsdagen! Allerede da jeg snudde meg i regnværet for å løpe inn igjen begynte den å henge med leppa, og idet jeg forlot den der i pøsregnet mener jeg bestemt jeg hørte noen nynne ‘off (umulig å uttale ‘opp’ med hengeleppe)  alle jordens bundne treller…’

2 kommentarer til1.mai-regn gjør godt for nygjødslet hage

Legg igjen en kommentar

Du kan bruke disse HTML-elementene

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>