Antall besøkende

2624968

Høstens stor-satsning på Kuretoppen: nytt drivhus

Jeg elsker drivhuset mitt. Men mye vil ha mer. Etter fem års plantelykke i Juliana-drivhuset har jeg tatt et kjempeløft og er i ferd med å sette opp et nytt og større Gabriel Ash-drivhus fra Solfang! Enn så lenge venter vi på noen deler fra England, så glass og hyller er ikke på plass enda. Rasjonelt sett er det jo heller ingen annen hast enn at jeg selv bare har lyst til å storme inn der og dille og pynte og gjøre det klart. Så igjen, rasjonelt sett holder  det at det er ferdig før vinteren slik at jeg kan begynne å bruke det for sesongen 2019. Jeg er ulidelig utålmodig og storgleder meg til det er helt ferdig – ser det ikke fint ut?

2 kommentarer tilHøstens stor-satsning på Kuretoppen: nytt drivhus

Legg igjen en kommentar

Du kan bruke disse HTML-elementene

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>