Antall besøkende

2625618

Sommeren 2019 i revy

Dette har vært en veldig annerledes sommer her på Kuretoppen. Frøene jeg sådde i vår ble reddet av snille naboer som var innom drivhuset regelmessig mens vi var borte. Eller har hagen vært nødt til å klare seg mye selv, det har gått overraskende bra, ikke minst takket være mer jevnlig regnvær enn forrige sommer.

Før vi fester blikket fram over mot neste sesong, her er noen bilder fra årets avlinger på Kuretoppen. Det ble nesten ikke plommer, mye epler, mange og flotte aprikoser og fine gresskar, ingen kiwi, ingen fersken og ingen vindruer, men hele to sitroner og en fiken. Tomater ble det mange av, de oransje cherrytomater var gode, de andre får man bedre på Rema. Så ble det en drøss med poteter som jeg ikke har funnet noen bruk for enda. Men alt i alt, for en sommer der alt av botanikk har måttet klare seg selv: Not bad!

Sier og skriver 1 oliven på Kuretoppen sesongen 2019!

Legg igjen en kommentar

Du kan bruke disse HTML-elementene

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>