Antall besøkende

2625608

Utrolig nok: for mye sol for lippiaen

Hva mangler i bedet her venstre? Riktig! Lippiaen! I går ettermiddag da jeg tittet ut av vinduet for å få med meg det spektakulære værfenomenet ‘ettermiddagssol’ oppdaget jeg til mitt sjokk at lippiaen i terrassebedet holdt på å ta kvelden. Alt hang rett ned på den. Tørt og forferdelig det hele. Jeg spratt ut og reddet den over i skyggen. Der står den nå og pusser pelsen etter forskrekkelsen, sammen med tre nyankomne cherrytomatplanter som kanskje like gjerne kunne tatt over plassen i sola. Vi får se. Det er ihvertfall konstatert at lippia ikke er noen solelsker.

Legg igjen en kommentar

Du kan bruke disse HTML-elementene

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>