Antall besøkende

2625628

Reir av bokfink og ringdue

Helt uten å søke om løyve og uten nabovarsel tar ymse fugler seg til rette og bygger bolig på Kuretoppen. Her til venstre har en bokfink laget seg til med reir n kledningen på en av utebodene våre. Og i det høye furutreet har en ringdue, med sedvanlig for arten elendig planlegging, skandaløst dårlig grunnarbeider og sleivete reisverk laget seg et rugested. Ifølge min fetter Tore er ringduens byggeevner så under enhver kritikk at de veldig ofte mister egg og unger ut av reiret og ned på bakken. Fra før har Paco sin fulle hyre med å løpe omkring og jage flaggspetten fra dens stasige angrep på meisekassene våre. Nå skal vi altså også gå i stadig vånde og lure på om egg eller til og med ferske levende kyllinger faller ned på tallerkene på froskostplassen vår. Vi er klare på at vi ønsker å få våre frokostegg fra Prior, ikke fra oven!

Legg igjen en kommentar

Du kan bruke disse HTML-elementene

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>