Antall besøkende

2625628

Bokfinkungene i takskjegget: en oppdatering

Se på de søte bokfinkungene her! De sitter akkurat i fotoøyeblikket og lurer på hvor foreldrene har blitt av. Det lurte vi også på en stund da vi oppdaget hvor ubeskyttet fuglungene faktisk satt der oppe under takskjegget, og vi ble etterhvert bekymret og drev omkring og lette og voktet og ventet.

Så viste det seg selvfølgelig at foreldre var i tretoppene og bare ventet på at vi skulle gi opp ventingen og komme oss vekk fra reirområdet. To minutter etter at vi hadde trukket oss tilbake var de der og i full gang med mating igjen.

 

Duste hageeiere. Tenk å tvile sånn på naturens gang.

 

Legg igjen en kommentar

Du kan bruke disse HTML-elementene

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>