Antall besøkende

2624971

Blålilla asters – for balansens skyld

Det er mye gult og rosa og hvitt i hagen for tiden. Her er det handlet inn en asters med noen blåtoner så det ikke skal bli helt skjevt.

5 kommentarer tilBlålilla asters – for balansens skyld

 • Randine

  Flotte Asters i blålilla farger!

 • Hei, så flotte fargekombinasjoner det ble! Jeg har også en sånn husk-nå-iallefall-noe-blått take i år. Dermed ble det mer blått enn noen annen farge, hehe, men noe er ettårig så neste år gjelder det… Nyt søndagskvelden!

  • Trine

   Bille, jeg vil veldig gjerne ha tips om fine blå blomster,du har åpenbart endel erfaring med det etter årets sesong! God uke til både Bille og Randine!

 • Hei, jeg har Fjellflokk (Polemonium) for første gang i blomst i år, og de er superfine. Er bilde av blåfargen i blogginnlegget mitt fra ca 22.8. Sådde i fjor, lette å få til, og blomstret både medio juni og tidlig august, så de pynter opp lenge. Blå kronanemone ‘Mr. Fokker’ har jeg også som ny i år, se bilde i samme innlegg. Superfin blåfarge (men trolig må knollene inn om vinteren)! Blåkorg (ettårige) har jeg også, ikke helt min type plante, men de pynter nå fint opp når de først kom i siget. Og så blomstret Blå lerkespore (Corydalis panda) for første gang, lett azurblå nesten, men ikke så lang blomstringstid (selges hos planteliste.net).
  Det var da noen… 🙂

Legg igjen en kommentar

Du kan bruke disse HTML-elementene

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>