Antall besøkende

2625240

Kunsten å hvile, demonstrert av en ekspert

Intet kan glede oss på Kuretoppen mer en storslagne hilsner fra Berit’s hage og dens suverene sjef, skipskatten Kittil. Nylig mottok vi henrykt 2 på samme dag!
Første epost lyder slik:
Vår eminente katt Kittil vil gjerne sende en høsthilsen. Som du kan se, må han selv sørge for egen komfort. Denne fine pappesken er et nummer for liten, men heldigvis er den fylt med papir. Tjenerskapet påstår at det er interessante avisutklipp. Dem om det.

Andre epost har følgende opplagte tekst, som viser at selv total avslapning har sine omkostninger:
Kittil skulle gjerne ha vært ute hele døgnet for å passe på området her, men det høljregner. Derfor dette bildet fra en bedre dag, hvor han hadde det svært travelt spesielt med å holde et øye med grevlingen Ingolf, som er nyinnflyttet under plattingen på nærmeste hytte. Ingolf har bare klart å lage huller i en fjerdedel av plenen. verre er det at noen hadde plassert en kartong med Friskies kattemat på bislaget, og straks var halve kartongen samt alt innholdet spist opp. Er vel ikke noe rart at man trenger en hvil iblant.

Legg igjen en kommentar

Du kan bruke disse HTML-elementene

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>