Antall besøkende

2620238

Toppknepet kosmos sjokkert

Dyhre gartneri hadde sesongåpning igår. Mamma og jeg var først i køen -vel, kø og kø – men noen skikkelig ihuga entusiastkunder dukket opp ettehvert. Kjempetrivelig å se igjen både stedet og de flinke folkene som jobber der! En inspeksjonsrunde i drivhusene deres viste tydelig forskjellen på profesjonell og amatørmessig planteoppdrett. Det tok meg faktisk endel tid å gjenkjenne deres kosmos som kosmos ut fra kjennskapen til min hjemmesådde variant. I sammenligning så min ut som en liten utsultet palme, mens deres mer lignet på en staut tett einer i sin beste skrud. Deres kommer fra stikling, ikke frø. Det forklarer muligens noe. Jeg spurte om råd, og de foreslo å knipe toppen av kosmosplantene så de ble tettere. Som rådet, så gjort. Toppingen hadde en sjokkartet effekt på kosmosene mine, som man ser av før-etter-montasjen nedenfor. Nå ser de mer deppa ut enn noensinne.
001002

Legg igjen en kommentar

Du kan bruke disse HTML-elementene

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>