Antall besøkende

2620237

Lite lystig Kosmos ‘Brightness’

Toppkniping av kosmos anbefales ikke. Dersom denne pessimistiske kosmosplanten gjør som den truer med, nemlig å ta repern, kan det på Kuretoppen noteres for 100% dødelighet på den typen inngrep. Det kaller jeg evidensbasert.
044

2 kommentarer tilLite lystig Kosmos ‘Brightness’

  • Auda ! Cosmos Candy Stripe busker seg fint etter samme behandling. Godt jeg ikke så din Cosmos først for da hadde jeg ikke turt å knipe.

  • Eg er no ikkje så sikker på at den er død, dersom du ikkje har kverka ho etterpå. Det kjem skot i bladhjørna. Det er ein annleis Cosmos dette enn dei vanlege, eg har Googla og sett at den ser ganske flott ut. Vonar at du har han endå.

Legg igjen en kommentar

Du kan bruke disse HTML-elementene

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>