Antall besøkende

2599318

Lite lystig Kosmos ‘Brightness’

Toppkniping av kosmos anbefales ikke. Dersom denne pessimistiske kosmosplanten gjør som den truer med, nemlig å ta repern, kan det på Kuretoppen noteres for 100% dødelighet på den typen inngrep. Det kaller jeg evidensbasert.
044

2 comments to Lite lystig Kosmos ‘Brightness’

  • Auda ! Cosmos Candy Stripe busker seg fint etter samme behandling. Godt jeg ikke så din Cosmos først for da hadde jeg ikke turt å knipe.

  • Eg er no ikkje så sikker på at den er død, dersom du ikkje har kverka ho etterpå. Det kjem skot i bladhjørna. Det er ein annleis Cosmos dette enn dei vanlege, eg har Googla og sett at den ser ganske flott ut. Vonar at du har han endå.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>