Antall besøkende

2625629

Rakerfant

099

Vedlikeholdsarbeidene fortsetter, høflig betraktet av vårsola

035014

Plommetrebeskjæring uten sikkerhetsnett

Neida, det er ikke storfugl som har mellomlandet i plommetreet vårt. Det er bare min elskede som allerede før frokost var ute og foretok justeringer i beskjæringen av plommetreet.
004

Vedlikeholdsiveren stiger med vårfornemmelsene

Vår betyr så ulike ting for folk. Jeg stromer omkring og frøsår og stikler. Hos min elskede er det lysten til å drive vedlikehold som kommer fram. Først var han på taket. Så var han under verandaen. Så var han i garasjen. Så klatret han i et tre. Da jeg snudde meg for å ta dette bildet trodde jeg han hadde ramlet ned og skadet seg. Men heldigvis var det bare en stein som måtte flyttes under terrassen.
reparasjon2

Hobbygartner speider mot vår

bilde

Alt for kunsten!

Kanonfotograf i jaktpositur

Paco er en ihuga fotograf, og han skyr ingen midler for å få fanget det perfekte motivet. Her har jeg avbildet fotografen idet han fotograferer en møll. Bildet som ble tatt av møllen sees på nederste bilde. – OK, er det hermeleken vi skal leke?spør Mølljof.

Gartneren fra uvant vinkel

Du er velkommen til å prøve å finne ut hvordan dette bildet er tatt. Men jeg kan røpe såpass at trikset inkluderer vann.

Busy gardener

Hva kan det være denne gartnerdamen driver og ordner?

Bestiller de siste og raffeste blomsterløkene fra Nederland, kanskje? Forhandler om kvantumsrabatt på sneglekverkmiddel, muligens?

Gudene vet. Men viktige saker, det må det være, med DEN viktige minen.

Alternativet er at hun bare gjør seg til. Men så barnslig er det vel ingen som er…

Mannen med ljåen…