Om siden
Velkommen til Hagen på Kuretoppen!
Her vil du finne alle planter vi har i hagen, med bilder, latinske navn og lenker til andre sider med opplysninger om hver plante.
I kommentarene vil jeg skrive om endringer som skjer i løpet av året.
Det er mye glede og læring ved å få seg en hage. For tidligere byboere kommer det også overraskelser og mer sjokkartede opplevelser.
Det er ikke utenkelig det skjer endringer med gartneren underveis også? Sjekk i såfall under de de utenombotaniske postene i bloggen, som bla. 'Rapport fra hengekøya ', 'Gøy på landet', og 'Nei, hva?!?
Du må gjerne komme med råd og innspill til hagearbeidet mitt underveis - her i gården er foreløpig entusiasmen større enn kompetansen!
Beste hilsen Trine
(Stor takk til Karl-Kristian Waaktaar for hjelp med å sette opp bloggen)
Abonner på nettstedet via epost
Jeg putter dem i fryseren, bare å ta opp og skjære av det man trenger , og putte resten ned igjen. Det går bra å skjære i dem selv om de er frosne. Funker fint, holder seg lenge.
Deler du dem og tar ut frøhust før du fryser dem, eller lar du dm gå som de er?
Her går de hele rett i fryseren. Fjerner de fleste frøene før bruk, de er lette å skrape av når de er frosne. Så bare hakker vi dem opp før de går i gryta, lettere å hakke når de litt frosne også 🙂
Kjempefint! Da hiver jeg dem i frysern, jeg – mindre støv der, og så vil de sikkert se litt friskere ut enn når de tørker helt inn. Takk!