Antall besøkende

2625628

Prosjekt: befolkning av et skogsparti med surjordsplanter

Dette skogspartiet i utkanten av hagen har fått være helt vilt. Jeg har hatt nok med å kultivere det som allerede er kultur om jeg ikke også skulle tvinge orden på det som er her av reinspikka natur. Men hvis man flytter misfornøyde surjordsplanter fra skrinn sandjord i fjellhagen og ut i glenner i skogen, da svarer de med et rungende JA! Her er noen av mine fine som ser ut til å trives der ute i villmarken.
Rhododendron
Enda en rhododendron
Tro det eller ei, enda en rhododendron
Amerikansk blåbær
Hosta
Trollhassel
Mer hosta
En utskremt juleazalea som har klart seg på tredje året utendørs, og som har klart å produsere sin første blomst nå i år! Vi gratulerer!
Vårkjærminne er en nydelig liten tøffing som jeg har flyttet ut for å holde en fin mosegrodd stubbe med selskap. Kledelig for begge parter.
Så har jeg anlagt en liten sti av prydbark til enden av hagepartiet, der det lengst ute i synsranden står en installasjon som jeg hadde store planer med, men som i mangel av sol og vann og gode løsninger nå truer med å minne om en betongrør-stabel. Det er plantet prydgress, stemorsblomster og eføy oppi der, men rådyrene bruker den foreløpig som tapasbar og plantene sliter, så denne svinger det ikke av. Ideer mottas med takk!

Legg igjen en kommentar

Du kan bruke disse HTML-elementene

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>