Antall besøkende

2625629

2022: året det alltid blåste

Vind hver dag et helt år. Jeg skal ikke klage, klimaendringene er ikke de verste her hos oss. Men vind hver bidige dag, det er slitsomt.

Brrrr! Kaldt!

Siste snøflekk denne vinteren?

Sol vs tåke; sola vant! Trudde eg…Istid igjen

Islagte vanndammer på stien. Da er det den tiden av året igjen.

Absolutt troverdig værmelding

Her er Yr.no sin spådom for været nå på morgenen:

…og her er himmelen over Kurefjorden samtidig:

Idag fester jeg lit til meteorologene. Kjære roser: spenn setebeltene, har blir det turbulens!

100 % luftfuktighet på Kuretoppen

Det var tørt her. Kanskje er det også tørt etter dagens stadige og tunge regnbyger. Greit nok. Men måtte dette regnet komme sammen med denne hufsete følelsen av at sommeren er på hell?

Endelig kom regnet

Vind vind vind og tørt tørt tørt! Det er vel hovedtrekkene i sommerværet 2017. Hagen knaket etterhvert i sammenføyningene av tørste, og mine overflatiske spreder-vanninger hjalp lite. Nå kom regnet. Som ferierende er det vel ikke så moro, men som hobbygartner vil jeg si at nå setter jeg på meg lydbok på øret, titter ut gjennom vinduet og tenker dette gjorde godt!

Været sitt!

Sol, regn, hagl, regnbue. Det er sommerværet sitt, det!

Så regn da, for svingende!

Nå altså!! Truende skyer i flere dager, vind og håpløse temperaturer bortsett fra akkurat midt i sola. Helt uten forutsigbarhet og likevel null regn når alt kommer til alt. Så finner man seg selv meningsløst vannende under regntunge skydekket og hjelpeløst bannende over en sommer der sommersalget starter før ferien har begynt og det hele føles over enda før solbæra er modnet. Hobbygartner i slett lune!