Antall besøkende

2625629

Man tager ett gresskar…

Det ble ikke noe hjemmedyrket gresskar på Kuretoppen i år heller. Først råtnet de nysådde frøene i jorda så fort de var kommet i pottene. Deretter åt sneglene opp de flotte erstatningsgresskarplantene jeg kjøpte hos en kompetent gartner i nærmiljøet. Men jeg gir meg ikke så lett. Syltede gresskar er noe av det ‘godteste’ jeg vet. Så da ble det å redde et gresskar fra halloween-hysteriet, bruke en oppskrift fra NRK der det sto at man skulle kutte innmaten i små biter, koke bitene møre i en lake av hvitvinseddik, vann, sukker, fersk ingefær og noen nellikspiker, og ha det på glass. Hvilket jeg gjorde. Så er det bare å glede seg til å spise. Hvilket jeg gjør!
img_8587

Legg igjen en kommentar

Du kan bruke disse HTML-elementene

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>