Antall besøkende

2625629

Liv i skrotet sommerfuglbusk

Et mildt sagt begredelig utseende og null tegn til liv  gjorde at jeg grov opp denne sommerfuglbusken og kastet den i kaldkompostbingen (for ordens skyld: jeg sikter her til buskens utseende, ikke gartnerens). Dette må ha vært for et par måneder siden, vil jeg tro. I morges gløttet jeg tilfeldigvis bort dit og oppdaget at det var kommet lange skudd på den forkastede busken. Næmmen! Nå skal jeg nappe den opp av grava, gi den skikkelig rotbløyte og sette den ned på et mer egnet sted. Beklager bommerten, fru Sommerfuglbusk! Her gjelder det åpenbart å skjerpe seg og se morgenfresh og opplagt ut fra første stund!
P1010941

Legg igjen en kommentar

Du kan bruke disse HTML-elementene

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>